1-2-3 Kasım 2019'da IGATE'e Davetlisiniz!

İnönü Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi'nin birlikte organize ettiği kongrenin Onursal Düzenleme Kurulunda, Prof. Dr. Ayhan YILMAZ (Eğitim Fakültesi Dekanı, Hacettepe Üniversitesi) yer almaktadır. Kongre başkanlarından biri olan Doç. Dr. Mustafa Serdar KÖKSAL, düzenleme ve bilim kurullarında yer alan Prof. Dr. Mustafa BALOĞLU ve düzenleme kurulunda bulunan Arş. Gör. Mehmet BIÇAKCI ile, Ana Bilim Dalımız söz konusu uluslararası kongrenin ikinci ayağında katılımcılarını, İnönü Üniversitesinde ağırlayacaktır.

Paydaşımız olan İnönü Üniversitesine ve katılımcılara teşekkürü borç biliriz. Kongre sayfasında detaylı bilgilere ulaşılabilir.

Hacettepe Üniversitesi Özel Yetenekliler Eğitimi Ana Bilim Dalı © 2020

Sayfa Sorumlusu: Arş. Gör. Mehmet BIÇAKÇI Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 E-posta: ozelyetenekliler@hacettepe.edu.tr

Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü, Beytepe/ANKARA 06800  +90(312) 297 63 15

Yasal Sorumluluk Sınırı Mezun Bilgi Sistemi